Kampioenschappen

Een zeer belangrijke taak van de Regio is het organiseren van de Regiokampioenschappen. Twee maal per jaar wordt voor de de spring- en dressuurruiters een kampioenschap georganiseerd. In de winterperiode zijn dat de Indoorkampioenschappen en in de zomer is dat het Zeeuws Kampioenschap. Op deze kampioenschappen wordt bepaald wie er worden afgevaardigd naar de KNHS-kampioenschappen, waar de allerbeste combinaties uitmaken wie zich in een bepaalde klasse KNHS kampioen mag noemen.

Indoor Kampioenschappen 2019

De Indoorkampioenschappen komen er alweer aan! Op 1 november start de kwalificatieperiode voor de dressuur paarden.

Outdoor Kampioenschappen 2018

De Outdoor Kampioenschappen 2018 komen er weer aan! Hier vind je alle informatie voor dit evenement.

Eventing Kampioenschappen 2018

Hier vind je alle informatie over de Zeeuwse Kampioenschappen Eventing

Indoor Kampioenschappen 2018

De voorbereidingen voor de indoorkampioenschappen zijn alweer begonnen. Evenals de afgelopen 2 jaar kunnen paardencombinaties dressuur zich in de maanden november en december weer kwalificeren voor de kampioenschappen in januari. 

Outdoor Kampioenschappen 2017

De Outdoor Kampioenschappen 2017 komen er weer aan! Hier vind je alle informatie en de selectiebepalingen voor dit evenement.

Indoor Kampioenschappen 2017

De Indoor Kampioenschappen 2017 komen er weer aan! Hier vind je alle informatie en de selectiebepalingen voor dit evenement.

Outdoor kampioenschappen 2016

De Outdoor Kampioenschappen 2016 zitten er weer op! Alle kampioenen zijn gehuldigd en we zijn ervan overtuigd dat zij hun beste beentje voor gaan zetten tijdens de Hippiade! Benieuwd naar de kampioenen? Hier tref je een overzicht.