VerenigingenSchouwse Ruiters


Adres:
Margrietstraat 38
Postcode:
4328 BZ
Plaats:
Burgh-Haamstede
Telefoonnummer:
06-29430497
Website:
Contactpersoon:
Carolien de Klerk
Tel. contactpersoon:
06-29430497 of 06 53 691545
Email contactpersoon:

Rijvereniging “De Schouwse Ruiters” is een club van enthousiaste ruiters en amazones, die is opgericht in 1939 te Dreischor. De afgelopen jaren is vereniging sterk gegroeid.

Met name het aantal jeugdleden is zeer sterk gestegen en wie de jeugd heeft, heeft de toekomst !

 

Door het organiseren van allerlei evenementen proberen we de leden zoveel mogelijk bij het verenigingsleven te betrekken. Daarnaast wordt er vier keer per jaar een gedrukte nieuwsbrief uitgegeven en twee maal een digitale, waarin de leden op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten binnen de vereniging.

 

Jaarlijks worden er de volgende activiteiten georganiseerd: een eigen outdoor concours, dressuurwedstrijden en springwedstrijden indoor en er zijn voor de starters diverse oefendressuur- en oefenspringavonden. Daarnaast worden er diverse andere evenementen georganiseerd waaronder de jaarlijkse barbecue en clinics.

 

We hebben vaste oefenavonden waarbij lesgegeven wordt. Deze lessen worden gegeven op het terrein van Manege Grol te Renesse en in de wintermaanden hebben wij de beschikking over de binnen accommodatie van manege Grol . Er worden dressuur- spring- en afdelingdressuur lessen georganiseerd. Het zijn ten alle tijden gediplomeerde mensen die voor de groep staan.

Zij hebben hun sporen in de ruitersport reeds lang verdiend en brengen het beste in ruiter en paard naar boven waardoor het niveau binnen de vereniging verder zal stijgen. Dit blijkt nu al uit de resultaten van onze leden op de diverse regionale, provinciale en landelijke wedstrijden. 

 

Verenigingen
Allround, HeinkenszandAxel, AxelBraanjenhoek, KapelleEendrachtruiters, TholenGouwe Reyers, Serooskerke (Walcheren)Grevelingen, DirkslandHaringruiters, BreskensHonteruiters, VogelwaardeHulst, zaamslagLuctor et Emergo, ZaamslagOranjezon, VrouwenpolderPaardebloem, KapelleSasruiters, DirkslandScheldestad, VlissingenSchouwse Ruiters, Schouwen-DuivelandSé-Ros, VrouwenpolderVlaandertse Ruiters, HeinkenszandVlakteruiters, SluiskilVosseruiters, MagretteWalcheren, Nieuw en St. JooslandWeelruiters, NisseWest Zeeuws-Vlaanderen, OostburgZuid-Beveland, Waarde
Concept & Realisatie: eStrategy