ZEEUWSE MEESTERS

NIEUW! DE ZEEUWSE MEESTERS
Meld je aan voor diverse clinics, het trainingsweekend én/of de train de trainer sessie!


We zijn TROTS op al onze Zeeuwse ruiters en amazones. Niet alleen op ons huidige talent, maar zeker ook op ruiters en amazones die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en daarin heel succesvol zijn. Uit ZEELAND komt heel veel GOEDS. Want wie kent Hans Peter Minderhoud, Thamar Zweistra of Dinja van Liere bijvoorbeeld niet? Ze zijn inmiddels wereldwijd bekend. Dat DROMEN UITKOMEN bewijzen tal van Zeeuwen uit de paardensport. En wat is er dan mooier dan leren van elkaar? Uit dit idee is een mooie reeks “Zeeuwse Meesters” ontstaan. In de maanden februari tot en met oktober/november 2021 organiseren we een reeks clinics, een trainingsweekend en een ‘train de trainer’ sessie met ZEEUWSE MEESTERS die onze regio hebben verlaten en zeer succesvol in de sport zijn geworden. We sluiten af met een grande clinic van HANS PETER MINDERHOUD! Maak gebruik van de KENNIS van deze Zeeuwse Meesters en meld je aan! 2021 is het Jaar van de Olympische Spelen, het ULTIEME jaar ter INSPIRATIE. De Zeeuwse Meesters richt zich in deze eerste editie op de dressuur.


Voor wie?
De clinics en het trainingsweekend worden opengesteld voor alle leden van KNHS regio Zeeland vanaf 10 jaar, mits L1 startgerechtigd. Vanuit de gedachte van het Jeugd Stimulerings Plan krijgen leden tot en met 18 jaar korting op deelname. Voorafgaand aan elke clinic volgt een aparte uitnodiging wanneer en hoe je je kunt aanmelden voor de clinics en trainingen.


Locatie
Alle activiteiten vinden plaats op de nieuwe professionele accommodatie Domburg Holiday Resort Stables in Domburg. Wil je niets missen van de clinic? Een stal voor je paard/pony huren behoort tot de mogelijkheden! Neem daarvoor contact op met Marcelle de Kam via telefoonnummer 06-20 13 87 03.

 

Programma

Datum

Activiteit

Voor wie?

8 mei 2021

Clinic van Emma van den Hooven

Alle leden van KNHS regio Zeeland vanaf 10 jaar oud en L1 startgerechtigd.

22 mei 2021

Clinic van Jeanine Nieuwenhuis

Alle leden van KNHS regio Zeeland vanaf 10 jaar oud en L1 startgerechtigd.

5 juni 2021

Clinic van Benjamin Maljaars 

Alle leden van KNHS regio Zeeland vanaf 10 jaar oud en L1 startgerechtigd.

   

19 juni 2021

Clinic van Maarten Koppejan

Alle leden van KNHS regio Zeeland vanaf 10 jaar oud en L1 startgerechtigd.

9 juli 2021 (avond)

Train de Trainer sessie met Dinja van Liere en Laurens van Lieren.

Alle trainers van KNHS regio Zeeland met niveau kwalificatie 3 en 4

30 juli 2021

Jurybijeenkomst

Juryleden KNHS Regio Zeeland

16 augustus 2021

JSP Trainingsweekend

jeugdleden en evt. aanvullend alle KNHS leden (Zeeland)

Najaar 2021

Clinic Hans Peter Minderhoud

Outdoor kampioenen 2021 (Z1 en Z2 ponys DE, paarden Z1, Z2, ZZ-licht en ZZ-zwaar.

 

Wie zijn de Zeeuwse meesters?

 

Aanmelden
Na de aankondiging op de website en onze sociale media kun je je per evenement aanmelden via mail naar: zeeuwsemeesters@knhszeeland.nl. Gebruik daarvoor het inschrijfformulier. Per clinic is een maximum aantal van 8-12 combinaties mogelijk. Wees er dus snel bij! Bij teveel aanmeldingen zal de KNHS regio Zeeland loten. Zodra je een bevestiging van deelname hebt ontvangen, maak je het bedrag over aan de KNHS regio Zeeland, bankrek.nr. NL29RABO0308120809 o.v.v. je naam en de clinic waarvoor je je hebt aangemeld. Bij verhindering geldt: contact opnemen met de organisatie. Wachtlijst gaat voor, is er geen wachtlijst dan moet je zelf voor een vervanger zorgen. Geef wel duidelijk aan de organisatie aan wie voor jou in de plaats komt.


Mede mogelijk gemaakt door
De Zeeuwse meesters is mede mogelijk gemaakt door De Zeeuwse Verzekeringen. Neem zeker eens een kijkje op Hippische Verzekeringen (dezeeuwse.nl) en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen! Ze zijn o.a. gespecialiseerd in hippische verzekeringen. Zeker de moeite waard om de mogelijkheden te bekijken.

 

Voor iedereen te volgen

In Corona tijd is het nog onzeker of we bij de evenementen publiek kunnen en mogen toestaan. We volgen ten alle tijden de richtlijnen van het RIVM. Maar we hebben een heel mooi alternatief. Bijna alle evenementen van De Zeeuwse Meesters worden opgenomen op video en gratis beschikbaar gesteld aan alle KNHS leden van onze Zeeuwse regio via Academy4Horses van De Hoefslag! Na afloop van elk evenement ontvang je een link, waarmee je met je lidmaatschapsnummer van de KNHS kan inloggen. Meegenieten dus!